Mordecai

Mordecai was the uncle of Esther in the Book of Esther from the Bible. When everyone was forced to bow down to the nonsence of his time he stood his ground and refused. I am an opinionated man and this is where i stand up for what I believe in. Many articles are in swedish.

Namn:
Plats: Sweden

söndag, mars 08, 2009

Åsiktsmaskin som jag är så skickade jag mail till Ring P1 torsdagen den 5 mars. Det lästes upp dagen efter. Jag kommenterar kontroversen kring Davis Cup matchen mellan Sverige och Israel. Texten skall inte ses som ett försvar för Israels övervåld utan snarare som en nyansering, eftersom nyhetsrapporteringen kring Israel är väldigt vinklad och hatet mot Israel oproportionerligt. Här är texten:

Varför hackar alla på Israel? Varför är det just Davis cup-matchen mot Israel som ska ställas in? USAs ockupation av Iraq har bidragit till 500000 människors död. Ryssland har hackat sina lydstater sönder och samman, i synnerhet Tjetjenien. Britter och danskar har hjälp USA i blodbaden i mellanöstern. Jag har inte hört någon som uppmanat till bojkott av dessa?
Att Israeliska idrottare gjort militärtjänstgöring är inte så konstigt eftersom alla kvinnor och män i Israel har 2-3 år tjänstgöring. Det skulle vi sannolikt också ha ifall hela Europa och i synnerhet de skandinaviska grannländerna ville mosa oss. Om Norge under en femårsperiod skickat 10000 raketer över gränsen skulle vi också reagera, även om de flesta raketerna landade uti Värmlands djupa skogar.

Etiketter: , , , , , ,