Mordecai

Mordecai was the uncle of Esther in the Book of Esther from the Bible. When everyone was forced to bow down to the nonsence of his time he stood his ground and refused. I am an opinionated man and this is where i stand up for what I believe in. Many articles are in swedish.

Namn:
Plats: Sweden

måndag, maj 02, 2011

Osama the Phantom Menace

Nu har det hänt! (Igen) Usama Bin Laden är död. Dagen, DN, SVD och SVT med flera basunerar lydigt CNNs senaste propagandadrive. Den mannen har lika många liv som en katt. Läs mer på infowars.com. Första och mest troliga gången han dödförklarades var 2002 och då av njurproblem. Redan innan 9/11 var han inlagd på amerikanskt sjukhus i Dubai. För oss som följer andra nyhetsmedier än propagandamaskinen CNN är detta alltså en nästan skrattretande nyhet. Att det handlar om ett väl valt tillfälle för Obama-administrationen är inte svårt att se. Bara veckor efter födelseattestskandalen och i en tid när Barak Obama blir allt mer impopulär behövs en liten moralstärkare. Snacka om Wag the Dog. Snart drar valkarusellen igång och Obama behöver verkligen putsa på sin image. 
Tyvärr går väl orsaken till mörkläggandet av Usamas verkliga död långt utanför Barak Obamas egen karriär. Den maktelit som står bakom både Obama och Bush har internationella intentioner. Man har i stort sett uppnått sitt mål med att destabilisera mellanöstern och ta kontrollen över oljan och behovet för en dold fiende, en sandman har minskat. 
Det är skrämmande att uppleva propagandamaskinens lögn gripa tag i världen. Nu är det dags för Obama att visa upp handfasta bevis på att Obama verkligen dödades igår. Men kroppen har ju amerikanska flottan bekvämt dumpat i havet. Man kan ju undra varför...

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,