Mordecai

Mordecai was the uncle of Esther in the Book of Esther from the Bible. When everyone was forced to bow down to the nonsence of his time he stood his ground and refused. I am an opinionated man and this is where i stand up for what I believe in. Many articles are in swedish.

Namn:
Plats: Sweden

torsdag, mars 05, 2009

Om att förinta ett folk

I spåren av Israels sista uppmärksammade försök att säkra sina gränser från ständiga raketangrepp har en gammal farsot blommat upp världen över, inte minst här i Sverige; antisemitismen. Att araberna ropar död åt Israel är vi vana vid men att vanliga svenskar står på gatorna och ropar detta är något nytt. Uppmaningen har dock mycket gamla anor. Redan på 600-talet f.Kr uppviglade agagiten Haman den dåvarande babyloniska makten att förinta det judiska folket som då var bortförda i exil till Babylon. Haman hatade dem för att en av dem, Mordecai vägrade böja sig inför honom. I Esters bok i Bibeln får vi veta att han inte lyckades med sitt uppsåt.
Nästa stora judeförföljelse uppstod när den antike egyptiske historien Maneto anklagade judarna för att vara det folkslag kallat Hykos som under 200-400 år regerade i Egypten med mycket våldsamma metoder. Detta skulle ha skett någon gång mellan 1700-1200 år f.Kr. Immanuel Velikovsky visade i sin bok Ages in Chaos att Hyksos inte var judar utan amalekiter. Amalekiterna var ett hamitiskt folkslag som från början härjade på arabiska halvön men som sedermera drog sig ut mot Palestina och Egypten där de härjade och plundrade. Israels folk hade precis lämnat Egypten när de stötte på amlaketiterna och blev tvungna att kriga mot dem. Under 400 år fick sedan Israels folk ständigt värja sig för sin krigiske granne i söder, till den dag, då Kung Saul besegrade amalekiternas kung Agog på gränsen till...hmm Egypten. Israels folk befriade alltså Egypten från amalekiterna. Ingen tackade dem för det utan det blev dem en förbannelse som varat in i våra dagar. Först Haman. Vad kallade jag honom? Agagiten, sa jag visst. Han var själv släkt med den Agog som besegrades av Israel. Inte undra på att han ville förinta dem. Sen kommer Maneto och har mage att anklaga det folk som befriade hans eget för att vara förtryckarna. Resten är historia som det heter. Generation efter generation har hittat på sina egna lögner om det judiska folket och från tid till annan har man försökt utrota dem. Men judarna är seglivade och idag är de 15 miljoner. Under medeltiden ville man utrota dem genom att förbjuda dem att arbeta. Judarnas enda sätt att tjäna sitt levebröd var då att låna ut pengar. Detta gjorde dem inte bara förmögna utan de blev många gånger centralfigurer i det europeiska bankväsendet. Än idag är många av världens mäktigaste finansfamiljer just judar eller släkt med judar. Det har då gett upphov till en av de mest seglivade moderna myterna: Judarna/zionisterna vill ta över världen. Detta var ju en av de lögner som Hitler byggde sin slutgiltiga lösning på. Han som alla andra misslyckades delvis, han lyckades ”bara” döda 2/3 av dem.
Nu femtio år senare har jag luskat upp den senaste lögnen, också den ett försök att förinta det judiska folket, fast inte med död utan geneologi: Judarna är egentligen inte judar utan turkar. En judisk forskare har gjort sitt folk en otjänst när han hävdar att alla europeiska judar är släkt med khazarer och inte med Abraham Isak och Jakob. Historien förtäljer att ett turkisk folk, khazarerna som bodde i Kaukasus konverterade till judendomen under medeltiden. De kom sedan att dominera hela judendomen. Det här har ju naturligtvis gått hem hos alla antisemiter, konspirationsteoretiker, vänsterfolk och islamister som gärna hävdar att Israel inte har rätt till sitt land. Plötsligt har man i ett svep förintat judarna genom att deklarera att judar inte ärjudar. Samma gamla lögn återupprepad. Detta kunde ju vara troligt om det inte var för genetiken. Omfattande studier har gjorts på samtliga judiska grupperingar, nordafrikanska, europeiska och arabiska. Samtliga har rötter direkt till Kanan.(Palestina) Samtliga har ovanligt låg beblandningsfaktor med andra folkslag. Europeiska judar, ashkenazi eller khazarjudarna alltså, har väldigt lite turkiskt påbrå. De har mer gener från de europeiska folk bland vilka de bott om än även det i ringa omfattning. Viss beblandning har det alltså varit men det rör sig om c:a 0,5 % per generation. Mest iögonfallande är Leviterna, eller Cohaniterna, dvs judarnas prästerskap. Deras manliga linje har varit i princip obruten i 3000 år och härstammar från en enda man. Kan det ha varit Aron, Moses bror var den förste leviten och levde för typ 3000 år sedan? Man skulle ju hoppas att det skulle vara slutet för vanföreställningen men för den som redan är inne i ett konspiratoriskt tänk är gensvaret lätt. Forskningsresultaten är falska och en del av den zionistiska propagandan. Om man själv vidhåller dess autenticitet är man med i Mossad. Jepp jag har blivit anklagad för det...

För er som är intresserade kan ni här läsa mer om de genetiska undersökningarna.

http://www.khazaria.com/genetics/abstracts.html

http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1202742130771&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull

http://www.cogsci.ed.ac.uk/~siamakr/Kurdish/KURDICA/2001/3/jewkurd.html


http://www.humanitas-international.org/perezites/news/jewish-dna-nytimes.htm

http://www.jewishpress.com/pageroute.do/21499/

http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1202742130771&pagename=JPost%2FJPArticle%2FPrinter

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , ,